×

Bandages

BandagesZwachtels, windsels en bandages kunt u voordelig en makkelijk bij ons bestellen.

fysiotherapie amsterdam

Alle benodigdheden voor de fysiotherapie zijn bij Medisafe te Amsterdam te verkrijgen. Van massageoliën, massagebanken, massageapparaten tot bankpapier en waslotions. Kijk gerust op de site en u zult alles vinden voor uw fysiotherapie praktijk.
Lees meer

Fysio benodigdheden

Alle fysio benodigdheden zijn bij Medisafe te Amsterdam te verkrijgen. Van massageoliën, massagebanken, massageapparaten tot badstofhoezen en waslotions. Daarnaast verhuren we ook massagebanken en badstofhoezen.
Lees meer

Medisafe B.V.

Medisafe B.V. is een sportmedische groothandel gespecialiseerd in alles wat met sportverzorging, fysiotherapie, EHBO en BHV en blessurepreventie te maken heeft. U kunt via onze webshop makkelijk bestellen maar u kunt altijd langs komen in de showroom op de Pieter Calandlaan voor een advies op maat.
Lees meer

Medische groothandel Amsterdam

Medische groothandel Amsterdam. Medisafe heeft een ruim assortiment medische artikelen tegen een scherpe prijs. Bekijk ons assortiment voor meer informatie of neem gerust contact op. U kunt ook onze showroom in Amsterdam bezoeken. Denkt u aan medische groothandel Amsterdam dan denkt u aan Medisafe!
Lees meer

Medische groothandel noord holland

Medisafe.nl – De medische groothandel Noord Holland. Op Medisafe.nl bestelt u eenvoudig en voordelig alles wat u nodig heeft op het gebied van sportverzorging, massage, fysio en meer! Vandaag bestellen, morgen in huis! Bekijk ons assortiment of bezoek onze showroom. Medisafe.nl - Medische groothandel Hoord Holland.
Lees meer

Rollator online bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw rollator online bestellen. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van zorg, EHBO, BHV en sportmedische materialen. Wacht daarom niet langer en besluit uw rollator online te bestellen bij Medicsafe, de voornaamste in haar soort. Nu uw rollator online bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Blackroll bestellen

Wilt u graag een Blackroll bestellen? Dan heten wij u welkom bij Medicsafe, dé online specialist op het gebied van sportverzorging. Medicsafe beschikt over zowel een fysieke winkel in Amsterdam als over een overzichtelijke webshop. Wacht niet langer en besluit uw Blackroll te bestellen bij Medicsafe, de specialist in haar soort. Nu uw Blackroll bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Blackroll kopen

Wilt u graag een Blackroll kopen? Dan heten wij u welkom bij Medicsafe.nl, dé online professional op het gebied van sportverzorging en beschikt over een ruim aanbod. Besluit nu uw Blackroll te kopen bij Medicsafe, de specialist in haar soort. Nu uw Blackroll kopen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Fitband kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw fitband kopen. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportverzorging en beschikt over een ruim assortiment. Wacht niet langer en besluit uw fitband te kopen bij Medicsafe, de professional in haar soort. Nu uw fitband kopen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer
  • RAPTOR

    NIEUW IN NEDERLAND

    Bekijk hier

  • Verhuur service

    Huur een massagetafel voor een dag of langer

    Bekijk hier

Onze merken

Compeed
Compeed
Chemodis
Chemodis
CureTape
CureTape
Fit-balsem
Fit-balsem
Fysio Holland
Fysio Holland
Hansaplast
Hansaplast

Wilt u mij wat vragen?

Neem dan nu contact met ons op

 

Bel ons: +31 20 610 4929
We zijn elke werkdag te bereiken van
08:30 tot 17:00 uur

Mail ons
We reageren op werkdagen binnen 24 uur

 Stuur een email

 

     Niet alleen online, ook een echte winkel

 

     14 dagen retourgarantie

 

     Meer dan 30 jaar ervaring