×

EHBO en BHV

EHBO en BHVAlles wat u nodig heeft voor vakkundige hulpverlening op het gebied van EHBO en BHV.

BHV en EHBO

BHV en EHBO artikelen te bestellen bij Medisafe B.V. Vandaag besteld, morgen in huis. We leveren de spullen voor de BHV en EHBO uit een grote voorraad. Voor advies kunt u ook altijd terecht in onze showroom op de Pieter Calandlaan 98 in Amsterdam.
Lees meer

Zwaluwstaartjes First Aid

Ze zijn er weer, de orginele zwaluwstaartjes van First Aid (Band Aid)! Steriele, latex vrije hechtstrips. Verkrijgbaar bij Medisafe B.V. Amsterdam.
Lees meer

Zwaluwstaartjes bestellen

Ze zijn er weer, de orginele zwaluwstaartjes van First Aid! Steriele, latex vrije hechtstrips. Te bestellen bij Medisafe B.V. Amsterdam.
Lees meer

Zwaluwstaartjes Band-Aid

Ze zijn er weer, de orginele zwaluwstaartjes van Band Aid (First Aid)! Steriele, latex vrije hechtstrips. Verkrijgbaar bij Medisafe B.V. Amsterdam.
Lees meer

Verzorgingskoffers

Medisafe B.V. is de specialist op gebied van sportverzorging. Daar kunnen verzorgingskoffers natuurlijk niet ontbreken. Een praktische, sterke verzorgingskoffer vind je hier. Ook verkrijgbaar; slingbags, verzorgingstassen en teamtassen.
Lees meer

Verzorgingskoffer bestellen

Alle soorten en maten verzorgingskoffers te bestellen bij Medisafe B.V. Vandaag besteld, morgen in huis. U kunt ook voor advies komen in onze showroom op de Pieter Calandlaan 98 in Amsterdam.
Lees meer

Verzorgingskoffer

Medisafe B.V. is de specialist op gebied van sportverzorging. Daar kan een verzorgingskoffer natuurlijk niet ontbreken. Een praktische, sterke verzorgingskoffer vind je hier. Ook verkrijgbaar; slingbags, verzorgingstassen en teamtassen.
Lees meer

Zwaluwstaartjes

Ze zijn er weer, de orginele zwaluwstaartjes van Band Aid (First Aid)! Steriele, latex vrije hechtstrips. Verkrijgbaar bij Medisafe B.V. Amsterdam.
Lees meer

Verbandtrommel

Verbandtrommel te bestellen bij Medisafe B.V. Alles op gebied van BHV en EHBO is hier verkrijgbaar. Uit voorraad leverbaar dus vandaag besteld, morgen in huis.
Lees meer

Verbandtrommel inhoud

Verbandtrommel met inhoud te bestellen bij Medisafe B.V. Alles op gebied van BHV en EHBO is hier verkrijgbaar. Uit voorraad leverbaar dus vandaag besteld, morgen in huis.
Lees meer

Bloodstop gaasjes

Bloodstop gaasjes te verkrijgen bij Medisafe B.V. BloodSTOP gaasjes is een bloedstelpende gaasverbinding, die de stolling verhoogt wanneer het in contact komt met bloed.
Lees meer

Tongspatels kopen

Met een tongspatel kan de tong naar beneden gehouden worden om zo makkelijker diep in de keel te kunnen kijken voor medisch onderzoek.
Lees meer

Salvequick Pleisterautomaat

Plastic (blauw) en elastisch (rood) en aan te vullen met detectable pleisters. De salvequick is een gevulde pleister automaat met twee verschillende soorten pleisterstrips.
Lees meer

Salvequick navulling

De Salvequick navulling is te bestellen bij Medisafe B.V. Uit voorraad leverbaar dus vandaag Salvequick navulling besteld, morgen in huis.
Lees meer

Medische groothandel

Medisafe biedt als medische groothandel een breed assortiment aan medische artikelen en hulpmiddelen. Al onze producten zijn scherp geprijsd en bestelt u vandaag dan wordt het morgen bij u geleverd. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en als medische groothandel zorgen wij ervoor dat u de juiste producten tegen de laagste prijs kunt bestellen.
Lees meer

Eerste Hulp Bij Ongevallen koffer

Bij EHBO draait het om zo snel mogelijk de juiste zorg kunnen bieden aan iemand die onwel wordt of gewond raakt. U moet dan wel de juiste middelen bij de hand hebben. U kunt een gevulde EHBO koffer kopen of juist een lege, indien u al over de benodigdheden beschikt. Bekijk ons assortiment voor meer informatie over de EHBO koffer.
Lees meer

EHBO doos

Een EHBO doos bevat de juiste benodigdheden zodat als EHBO toegepast moet worden u altijd over de juiste materialen beschikt. Medisafe biedt als medische groothandel meerdere producten op het gebied van EHBO en BHV. Wilt u een EHBO doos aanschaffen? Bekijk ons assortiment.
Lees meer

Ehbo koffers

Zoekt u EHBO koffers? Voor EHBO koffers kunt u terecht bij Medisafe. Wij bieden een ruim assortiment op het gebied van Eerste Hulp Bij Ongeluk en Bedrijfshulpverlening. Voordelig en snel thuis geleverd! Bekijk ons assortiment of bezoek onze showroom in Amsterdam.
Lees meer

EHBO koffer

Bij Eerste Hulp Bij Ongeluk is snelle hulpverlening noodzakelijk. Hiervoor moet u wel goed uitgerust zijn met de juiste middelen. In onze webshop kunt u eenvoudig en goedkoop een gevulde of lege EHBO koffer bestellen. Zo heeft u altijd de juiste spullen bij de hand in geval van een ongeluk.
Lees meer

EHBO box

EHBO box, gevuld of leeg. U kunt ze hier bestellen. Een EHBO is ontzettend handig om alle EHBO spullen binnen handbereik te hebben. De koffers zijn van binnen overzichtelijk ingedeeld en zo kunt u snel de juiste zorg leveren. Bekijk hieronder ons assortiment. Wilt u uw EHBO box aanvullen? Bekijk onze webshop voor losse verzorgingsmaterialen.?
Lees meer

Verbandtrommel kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw verbandtrommel kopen. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportverzorging en beschikt over een ruim aanbod. Naast onze overzichtelijke webshop beschikken wij ook over een fysieke winkel in Amsterdam. Kortom, Medicsafe is dé professional in haar soort. Besluit nu uw verbandtrommel te kopen bij Medicsafe. Verbandtrommel nu kopen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Verbandtrommel bestellen

Wilt u graag een verbandtrommel bestellen? Dan heten wij u welkom bij Medicsafe, dé onine professional op het gebied van sportmedische middelen, EHBO en BHV. Naast een fysieke winkel in Amsterdam beschikken wij ook over een professionele webshop. Besluit nu uw verbandtrommel te bestellen bij Medicsafe! Nu uw verbandtrommel bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

EHBO koffer kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel een EHBO koffer kopen. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een ruim aanbod. Medicsafe wil bijdragen aan het vermijden of behandelen van eventuele ongevallen. Wacht niet langer en besluit uw EHBO koffer te kopen bij Medicsafe. Nu uw EHBO koffer kopen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

BHV materialen bestellen

Bij Medicsafe kunt u snel en simpel uw BHV materialen bestellen. Medicsafe is gespecialiseerd op het gebied van sportverzorgingsmiddelen, EHBO en BHV en beschikt over een ruim assortiment met uitsluitend hoogwaardige producten. Wacht niet langer en besluit uw BHV materialen te bestellen bij Medicsafe, de professional in haar vakgebied. Nu uw BHV materialen bestellen? Gegarandeerd snel in huis!?
Lees meer

BHV materialen kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw BHV materialen kopen. Medicsafe is gespecialiseerd in alles op het gebied van BHV, EHBO en sportmedische materialen en beschikt zowel over een fysieke winkel in Amsterdam als over een overzichtelijke webshop. Wacht daarom niet langer en besluit uw BHV materialen te kopen bij Medicsafe.?
Lees meer

Zwachtel kopen

Wilt u een zwachtel kopen? In dat geval heten wij u van harte welkom bij Medicsafe, dé online specialist op het gebied van EHBO, BHV en sportmedische materialen. Laat u nu betoveren door ons wonderlijke aanbod en besluit uw zwachtel te kopen bij Medicsafe, de professional in haar soort. Nu uw zwachtel kopen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer
  • RAPTOR

    NIEUW IN NEDERLAND

    Bekijk hier

  • Verhuur service

    Huur een massagetafel voor een dag of langer

    Bekijk hier

Onze merken

Compeed
Compeed
Chemodis
Chemodis
CureTape
CureTape
Fit-balsem
Fit-balsem
Fysio Holland
Fysio Holland
Hansaplast
Hansaplast

Wilt u mij wat vragen?

Neem dan nu contact met ons op

 

Bel ons: +31 20 610 4929
We zijn elke werkdag te bereiken van
08:30 tot 17:00 uur

Mail ons
We reageren op werkdagen binnen 24 uur

 Stuur een email

 

     Niet alleen online, ook een echte winkel

 

     14 dagen retourgarantie

 

     Meer dan 30 jaar ervaring