×

Massage behandeling

Massage behandelingMedisafe biedt als medische groothandel een breed assortiment op het gebied van massage behandeling.

Massage

Massage artikelen bij Medisafe. Medisafe is een groothandel die handelt in allerlei massage artikelen, en verkoopt ook aan particulieren. Van massage tussenstof, oliën, middelen tot aan massage banken, apparaten. Zowel huur als verkoop van massage banken, koffermodel.
Lees meer

Reflex spray uit Spanje

Door de lichte warmte werking voelt u direct verlichting op het pijnlijke gebied. Reflex spray is HET middel tegen spier- en gewrichtspijn. De spray is gemaakt om ontstekingen en pijn tegen te gaan.
Lees meer

Chemodol Massageolie

Chemodol Massageolie is te bestellen bij Medisafe B.V. We leveren uit een grote voorraad chemodol massageolie dus vandaag besteld, morgen in huis. Vanaf 10 stuks een voordeligere prijs!
Lees meer

Thermocomfort

Thermocomfort te bestellen bij Medisafe B.V. Vandaag besteld, morgen in huis!
Lees meer

Chemodol waar te koop

Chemodol is een milde neutrale massage olie met goede resorptie eigenschappen, waardoor een optimaal contact ontstaat met de huid.
Lees meer

Chemodis massageolie

Chemodis massageolie is te bestellen bij Medisafe B.V. We leveren uit een grote voorraad chemodis massageolie dus vandaag besteld morgen in huis.
Lees meer

Medi Rub

Medi Rub, de Australische sensatie nu te koop in Nederland! Medisafe B.V. is de importeur van Medi Rub voor Nederland en Europa. Bestellen bij Medisafe B.V. voor de scherpste prijs. Vandaag besteld bij Medisafe, de volgende dag in huis!
Lees meer

Medi Rub bestellen

Michael's Medi Rub is een massage creme/olie die zorgt voor snelle en effectieve verlichting van gewricht- en spierpijn.
Lees meer

Massage artikelen

Medisafe B.V. is een sportmedische groothandel die handelt in allerlei massage artikelen, en verkoopt ook aan particulieren. Van massage tussenstof, -oliën en -middelen tot aan massage banken en -apparaten. Zowel huur als verkoop van massage banken, koffermodel.
Lees meer

Massage artikelen Amsterdam

Massage artikelen Amsterdam. Medisafe B.V. is een sportmedische groothandel in Amsterdam die handelt in allerlei massage artikelen en verkoopt ook aan particulieren. Van massage tussenstof, -oliën en -middelen tot aan massage banken en -apparaten. Zowel huur als verkoop van massage banken, koffermodel.
Lees meer

Michael's Medi Rub

Michael's Medi Rub is te bestellen bij Medisafe B.V. Medisafe is de importeur van Michael's Medi Rub voor Nederland en Europa. Uit voorraad leverbaar.
Lees meer

Toco Tholin

Toco Tholin te koop bij Medisafe B.V. . Makkelijk via onze vernieuwde website produkten van Toco Tholin te bestellen.
Lees meer

Toco-Tholin

Toco-Tholin is te bestellen bij Medisafe. Toco-Tholin voor spieren en gewrichten, voor luchtwegen.
Lees meer

Toco Tholin bestellen

Toco Tholin bestellen? Bij Medisafe B.V. kunt u zeer gemakkelijk via onze overzichtelijke webshop produkten van Toco Tholin bestellen.
Lees meer

Cold packs

Direct na een blessure is het van belang dat u het pijnlijke gebied koelt. Dit kan goed met een cold pack. Bewaar een coldpack standaard in de vriezer. Deze cold/hotpacks kunt u ook opwarmen in de magnetron of in warm water voor een ontspannende werking in uw spieren.
Lees meer

Cold/hot packs

Wanneer u tijdens het sporten een blessure oploopt, is het van belang dat u de pijnlijke plek snel koelt. Dit kan goed met een cold/hot pack wanneer u deze in de vriezer heeft bewaard of met een instant coldpack die u terplekke gebruikt. Deze werkt in een zakje die door een chemische reactie koud wordt.
Lees meer

Cold pack kopen

Direct na een blessure is het van belang dat u het gekwetste gebied koelt. Dit kan goed met een cold pack. Bewaar een cold pack standaard in de vriezer. We hebben verschillende cold packs in het assortiment. Van Mueller, Cramer en Physiopack. We hebben ook een instant cold pack, die kunt u altijd meenemen en elk moment gebruiken.
Lees meer

Reflex spray kopen

Door de lichte warmte werking van reflex spray voelt u direct verlichting op het pijnlijke gebied. Reflex spray is HET middel tegen spier- en gewrichtspijn. De reflex spray is gemaakt om ontstekingen en pijn tegen te gaan.
Lees meer

Massage tafels

Massage tafels vindt u bij Medisafe. Voor zowel het huren of kopen van massage tafels van hoogwaardige kwaliteit biedt ons assortiment ruime keuze. Ook massage olie en overige benodigdheden kunt u gemakkelijk bestellen. Bestel vandaag en u heeft het morgen in huis.
Lees meer

Massage tafels bestellen

Massage tafels bestellen kan eenvoudig en goedkoop bij Medisafe. Wij bieden een aantrekkelijk en voordelig assortiment aan op het gebied van massage. Voor massageolie, -kussens en andere benodigdheden kunt u ook bij ons terecht. Massage tafels bestellen doet u bij Medisafe.
Lees meer

Massage tafel

Een goede massage tafel is enorm belangrijk voor de mate van comfort en het effect van de massage. Bij Medisafe kunt u keuze maken uit ons assortiment massagetafels zodat u de perfecte massage heeft. Ook voor het huren van een massage tafel kunt bij ons terecht.
Lees meer

Massage kussen

Massage kussen: al vanaf € 18,50. Vandaag besteld, morgen in huis. Een massage kussen zorgt ervoor dat u de kwaliteit en comfort van de massage kunt verbeteren. Medisafe biedt meerdere massage artikelen die iedere masseur of masseuse wel kan gebruiken. Bekijk ons assortiment.
Lees meer

Massage tafels kopen

Massage tafels kopen? Medisafe heeft een ruim assortiment op het gebied van massage tafels en massage behandeling. U kunt bij ons massage tafels kopen tegen een scherpe prijs! Bekijk ons assortiment of bezoek onze showroom voor een deskundig advies welke massage tafel het beste bij uw wensen past.
Lees meer

Reflex spray bestellen

Internetaanbieding: check onze webshop voor internetaanbiedingen! Vandaag besteld, morgen in huis! Reflex spray bestellen gaat eenvoudig en goedkoop op Medisafe.nl. De verlichtende spray is zeer effectief tegen pijn en ontstekingen. Wilt u reflex spray bestellen? Bekijk ons assortiment!
Lees meer

Massage olie bestellen

Massage olie bestellen? Medisafe.nl heeft een ruime keuze uit massage olie. Al onze artikelen zijn voordelig en worden razendsnel thuisbezorgd. Als u denkt aan massage olie bestellen dan denkt u Medisafe.nl! U kunt natuurlijk ook onze showroom in Amsterdam bezoeken.
Lees meer

Massage tafel kopen

Massage tafel kopen? Al vanaf: € 225,00 diverse modellen massage tafels. Wij bieden als medische groothandel alles wat u nodig heeft op het gebied van massagebehandeling. Van accessoires tot volledige massagetafels. U kunt op Medisafe.nl voordelig en goedkoop een massage tafel kopen.
Lees meer

Reflex spray te koop

Reflex spray te koop. Op Medisafe.nl bestelt u gemakkelijk reflex spray tegen een voordelige prijs. Bestelt u vandaag, dan wordt het morgen bij u thuisbezorgd. Bekijk ons assortiment voor meer informatie over: reflex spray te koop.
Lees meer

Reflex spray Amsterdam

Zocht u naar Reflex spray Amsterdam? Medisafe is een Amsterdamse medische groothandel. Wij bieden reflex spray en andere medische artikelen aan tegen de scherpste prijs. Vandaag bestellen, morgen in huis! Bekijk ons assortiment of bezoek onze showroom in Amsterdam!
Lees meer

Electrische massagetafels

Op het gebied van massagebehandeling biedt Medisafe een ruim assortiment artikelen. Ook voor electrische massagetafels kunt u bij ons terecht. Geschikt voor professioneel gebruik maar ook voor thuis zijn electrische massagetafels geen overbodige luxe. Naast tafels kunt u ook kussens, olie en reflex spray bestellen in de webwinkel.
Lees meer

Massage olie kopen

Massage olie kopen, al vanaf € 6,-! Op Medisafe.nl kunt u voordelig en snel diverse massage artikelen online bestellen. Massage olie kopen is dus zo gedaan! Bestelt u vandaag, dan wordt het morgen thuisgeleverd. Ook voor andere massage artikelen kunt u bij ons terecht, bezoek onze webwinkel.
Lees meer

Goedkoop reflex spray bestellen

Goedkoop reflex spray bestellen. Al vanaf. Op medisafe.nl kun je goedkoop reflex spray bestellen. Razendsnelle levering en goedkoop de beste producten online bestellen. Bekijk ook onze andere artikelen in de webshop. Direct goedkoop reflex spray bestellen? Klik hieronder op het artikel dat u wilt bestellen.
Lees meer

Massage tafel bestellen

Alles voor de masseur of masseuse. Massage tafel bestellen? Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog. Al onze massageartikelen zijn extra scherp geprijsd. Ook voor massageolie en andere benodigdheden kunt u bij ons terecht. Eenvoudig een massage tafel bestellen doet u op Medisafe.nl
Lees meer

Massage olie

Massage olie. Al vanaf € 4,95. Medisafe.nl heeft wat u zoekt voor massagebehandeling. U vindt bij ons alle benodigdheden voor de perfecte massage. U kunt ook nu bij ons massage tafels huren of kopen. Bekijk hieronder ons assortiment massage olie.
Lees meer

Goedkoop reflex spray kopen

Goedkoop reflex spray kopen op Medisafe.nl. Ideaal tegen spierstijfheid, verstuikingen, spierkrampen en peesontstekingen. Bestel nu extra voordelig reflex spray online. Bestel vandaag en u heeft de spray morgen in huis. U kunt goedkoop reflex spray kopen door onze webshop te bezoeken.
Lees meer

Massage kussen bestellen

Medisafe is een medische groothandel en met name gespecialiseerd in massageartikelen. In onze webshop kunt u voordelig online bijvoorbeeld een massage kussen bestellen. Bestel vandaag nog en het wordt morgen bij u thuisbezorgd. Wilt ons assortiment zien en een massage kussen bestellen? Bekijk hieronder onze producten of klik op webshop voor het volledige assortiment.
Lees meer

Massagetafel

Een stevige en comfortabele massagetafel is zeer belangrijk voor het geven van een goede massage. U kunt in onze webshop een massagetafel kopen, u kunt er ook voor kiezen om te huren. U bestelt al een massagetafel in onze webshop voor € 225,-. Bekijk hieronder ons assortiment.
Lees meer

Onderzoekstafel

Bent u op zoek naar een professionele en comfortabele onderzoekstafel voor uw praktijk of massagesalon? Medisafe is de online winkel voor al uw verzorgingsproducten en benodigdheden voor fysio. Bekijk hieronder de aanbiedingen en bestel de ideale onderzoekstafel vandaag nog. Ook inklapbare tafels kunt u hier bestellen.
Lees meer

Massage artikelen bestellen

Eenvoudig online massage artikelen bestellen. Of u nu op zoek bent naar meubilair of een goede massageolie, hier kunt u het vinden. Bekijk hieronder ons assortiment massageartikelen. Bekijk ook onze webshop voor meer informatie over de producten of om specifieke massage artikelen te bestellen.
Lees meer

Massagetafel inklapbaar

Massagetafel inklapbaar. Op Medisafe.nl vindt u alles op het gebied van massagebehandeling. Warmtezalf, massagekussens en massagetafels. Al onze artikelen zijn enorm scherp geprijsd. Bekijk onze webshop voor het volledige assortiment. U kunt ook onze showroom in Amsterdam bezoeken. Massagetafel inklapbaar.
Lees meer

Warmtezalf

Ideaal bij een goede massagebehandeling is warmtezalf. Medisafe heeft een breed assortiment warmtezalf met diverse topmerken. Bekijk onze webshop voor het volledige assortiment massage behandeling. Ook voor andere massage artikelen kunt u bij ons terecht, zoals massagekussens, wrijfmiddelen en massagetafels.
Lees meer

Inklapbare massagetafel

Zoekt u een inklapbare massagetafel? Medisafe heeft een breed assortiment massage artikelen die u eenvoudig en voordelig online kunt bestellen. Zo ook een inklapbare massagetafel. Eenvoudig inklappen en meenemen. Bekijk onze lichtgewicht inklapbare massagetafels in onze webshop. Op Medisafe.nl vindt u wat u zoekt.
Lees meer

Massagerol

Voor optimale ondersteuning aan het hoofd en de nek is een goede massagerol geen overbodige luxe. Op onze website kunt u een massagerol naar keuze eenvoudig online bestellen. Bestel vandaag en het wordt morgen thuisbezorgd. Ook voor andere massageartikelen kunt u in onze webshop terecht.
Lees meer

Massage rol

Bij de perfecte massage moet het hele lichaam in een comfortabele houding liggen. Een massage rol helpt hierbij. Bekijk ons assortiment in de Medisafe webshop en bestel vandaag nog een massage rol naar keuze. Ook voor andere massageartikelen kunt u bij ons terecht.
Lees meer

Massagerol bestellen

Massagerol bestellen? Op Medisafe.nl vindt u wat u zoekt. Alles op het gebied van massagebehandeling en verzorging. Bekijk onze webshop om eenvoudig en voordelig een massagerol te bestellen. Heeft u vragen of opmerkingen over service of producten? U kunt gerust contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.
Lees meer

Wrijfmiddelen

Wrijfmiddelen vindt u op Medisafe.nl. Onze webwinkel biedt een breed assortiment verzorgings- en massageartikelen. Eenvoudig online te bestellen en slechts 1 dag levertijd. Bekijk hieronder ons assortiment wrijfmiddelen of bekijk onze webshop voor het volledige assortiment.
Lees meer

Pijnstillende zalf

Er bestaan veel verschillende soorten zalven die pijnstillend of verzachtend werken. Koude sprays voor verkoeling, opwarmende zalven voor een verwarmende werking en zelfs ontstekingsremmende zalven. Een pijnstillende zalf kan voor verlichting zorgen bij blessures of irritatie. Bekijk hieronder ons assortiment pijnstillende zalf.
Lees meer

Draagbare massagetafel

Eenvoudig op te klappen en zeer mobiel. Een draagbare massagetafel is ideaal. Eenmaal uitgeklapt biedt de massagetafel dezelfde kwaliteit als normale professionele massagetafels, eenmaal opgeklapt kunt u de draagbare massagetafel overal mee naar toenemen. Bekijk hieronder ons assortiment op het gebied van massage artikelen.
Lees meer

Bestel online polstermateriaal

Op zoek naar polstermateriaal, bestel het online bij ons. Wij hebben verschillen soorten polstermateriaal, dit kunt u online bestellen via www.medisafe.nl. Waaraan kunt u denken als we het over polstermateriaal hebben? Denk hierbij aan soffban, vilt, blarenpleisters, schuimrubber kompres, vette watten maar ook kunstof vettenwatten. Bestel online polstermateriaal gemakkelijk via de website.
Lees meer

Reflex spray online

Bij Medicsafe is Reflex spray online verkrijgbaar. Medicsafe is gespecialiseerd in sportmedische materialen en beschikt zowel over een professionele online webshop als over een fysieke winkel in Amsterdam. Reflex spray draagt bij aan het verwarmen en het versoepelen van de spieren. Bestel nu uw Reflex spray online in onze webshop. Gegarandeerd snel in huis en spo(r)tgoedkoop!?
Lees meer

Medirub kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel Medirub kopen. Medicsafe is dé onine specialist op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een ruim assortiment. Wacht niet langer en besluit uw Medirub te kopen bij Medicsafe, de professional in haar soort. Nu Medirub kopen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Medi rub kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw Medi rub kopen. Medicsafe is dé online professional op het gebied van sportmedische middelen en beschikt over een ruim aanbod. Wacht niet langer en besluit uw Medi rub te kopen bij Medicsafe, dé voornaamste deskundige in haar soort. Nu uw Medi rub kopen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Massagerol kopen

Wilt u een massagerol kopen? Dan heten wij u welkom bij Medicsafe, de online professional op het gebied van massagebehandelingen en sportmedische materialen. Medicsafe beschikt zowel over een fysieke winkel in Amsterdam als een webshop. Twijfel niet langer en besluit uw massagerol te kopen bij Medicsafe. Nu uw massagerol kopen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Game Ready

Bij Medicsafe is het mogelijk om een Game Ready te huren of te kopen! De Game Ready een innovatief koelsysteem om snel van uw vervelende blessures af te komen, zodat uw blessure uw sportprestaties niet langer in de weg staat. De Game Ready is de oplossing voor vele topsporters die het apparaat kopen of huren.?
Lees meer

Axanova bestellen

Wilt u graag Axanova bestellen? Dan heten wij u welkom bij Medicsafe.nl, dé online specialist op het gebied van sportverzorging. Medicsafe beschikt zowel over een fysieke winkel in Amsterdam als over een overzichtelijke webshop. Twijfel niet langer en besluit uw Axanova te bestellen bij Medicsafe. Nu uw Axanova bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Axanova kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw Axanova kopen. Medicsafe is gespecialiseerd in sportverzorging en beschikt over een ruim assortiment. Twijfel niet langer en besluit uw Axanova te kopen bij Medicsafe, de professional in haar soort. Nu uw Axanova kopen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer
  • RAPTOR

    NIEUW IN NEDERLAND

    Bekijk hier

  • Verhuur service

    Huur een massagetafel voor een dag of langer

    Bekijk hier

Onze merken

Compeed
Compeed
Chemodis
Chemodis
CureTape
CureTape
Fit-balsem
Fit-balsem
Fysio Holland
Fysio Holland
Hansaplast
Hansaplast

Wilt u mij wat vragen?

Neem dan nu contact met ons op

 

Bel ons: +31 20 610 4929
We zijn elke werkdag te bereiken van
08:30 tot 17:00 uur

Mail ons
We reageren op werkdagen binnen 24 uur

 Stuur een email

 

     Niet alleen online, ook een echte winkel

 

     14 dagen retourgarantie

 

     Meer dan 30 jaar ervaring