×

Sportverzorging

SportverzorgingAlles op gebied van sportverzorging, van waterflessen tot koffers. Bekijk ons assortiment.

Warmte kompres bestellen

Stijve spieren en gewrichten? De thermo comfort kompressen zorgen voor een verlichtende en ontspannende werking op de spieren.
Lees meer

Sportverzorgingsproducten

Sportverzorgingsproducten bij Medisafe B.V. in Amsterdam. Medisafe is een sportmedische groothandel en heeft alle sportverzorgingsproducten. Wanneer u vandaag bestelt, heeft u het morgen in huis. U kunt ook altijd langs komen in onze showroom om te zien welke sportverzoringsproducten we nog meer hebben.
Lees meer

Sportdranken bestellen

Sportdranken bestellen zijn een noodzakelijke aanvulling wanneer je een sportprestatie levert. De extra energie die de sportdranken leveren, helpen je om een goede prestatie neer te zetten. De tekorten aan vocht en mineralen dienen aangevuld te worden na de workout om snel te kunnen herstellen.
Lees meer

Maxim Sportvoeding

Maxim sportvoeding, nummer 1 sportvoeding! Maxim sportvoeding te bestellen bij Medisafe B.V.
Lees meer

Energiedranken sport

Energiedranken zijn een noodzakelijke aanvulling wanneer je een sportprestatie levert. De extra energie die de sportdranken leveren, helpen je om een goede prestatie neer te zetten. De tekorten aan vocht en mineralen dienen aangevuld te worden na de workout om snel te kunnen herstellen.
Lees meer

Koude-warmte pakking

Koude-warmte pakking vind je bij Medisafe B.V. Vandaag koude-warmte pakking besteld, morgen in huis.
Lees meer

Koude-warmte pakking bestellen

Koude-warmte pakkingen bestellen? Bij Medisafe B.V.! Vandaag Koude-warmte pakkingen bestellen, morgen in huis.
Lees meer

Sportverzorgingsmaterialen

Alle sportverzorgingsmaterialen vind je hier! Medisafe B.V. in Amsterdam is een sportmedische groothandel en heeft alle sportverzorgingsmaterialen. Wanneer u vandaag besteld, heeft u het morgen in huis. U kunt ook altijd langs komen in onze showroom om te zien welke produkten we nog meer hebben.
Lees meer

Biofreeze

Biofreeze is een pijnverlichtende en verkoelende gel. Biofreeze heeft een unieke formule die alcohol, menthol en Ilex als werkzame stoffen bevat. Door de producten op de huid aan te brengen ontstaat een verkoelend effect. Hierdoor vermindert u de pijn direct, en verbetert de doorbloeding.
Lees meer

Sportverzorging

Veel sporters hebben baat bij deskundige sportverzorging, hierbij is het belangrijk dat er tijdig behandeling plaatsvindt. Voor sportverzorging artikelen kunt u hier kiezen uit een uitgebreid assortiment. Onze artikelen zijn scherp geprijsd en bestelt u vandaag, dan heeft u het morgen in huis!
Lees meer

Sportverzorging materialen

Als sportverzorger is het belangrijk dat u over het juiste materiaal beschikt. Medisafe biedt een breed assortiment aan op het gebied van sportverzorging materialen. Voor zowel amateurs als voor professioneel gebruik. Bekijk ons assortiment voor meer informatie over sportverzorging materialen.
Lees meer

Sportverzorging bestellen

Materialen sportverzorging bestellen? Medisafe.nl heeft een uitgebreid en scherp geprijsd assortiment verzorgingsartikelen die u eenvoudig online kunt bestellen. Ideaal voor iedere sportverzorger die zijn voorraad hulpmiddelen wil aanvullen of uitbreiden. Bekijk ook onze aanbiedingen voor extra voordeel. Sportverzorging bestellen doet u op Medisafe.nl!
Lees meer

Sportverzorgingsmaterialen bestellen

Online sportverzorgingsmaterialen bestellen, eenvoudig en scherp geprijsd. Medisafe.nl biedt een ruim assortiment artikelen op het gebied sportverzorging, zo heeft u als sportverzorger of EHBO begeleider altijd de juiste materialen bij de hand. Bekijk ons assortiment voor meer informatie. Sportverzorgingsmaterialen bestellen? Bekijk de producten hieronder:
Lees meer

Sportverzorgingsproducten bestellen

Alles wat de sportverzorger nodig heeft. Eenvoudig en online sportverzorgingsproducten bestellen. Van volledige tassen tot aparte producten. Medisafe heeft een breed assortiment sportverzorgingsproducten tegen een scherpe prijs. Bekijk hieronder ons assortiment. Medisafe. Eenvoudig en voordelig sportverzorgingsproducten bestellen.
Lees meer

Sportverzorging materialen kopen

Voordelig online sportverzorging materialen kopen. Op Medisafe.nl is het mogelijk! Ons assortiment bestaat uit o.a. (gevulde) sporttassen, bidons, waterzakken, sportdranken en koelspray. Bekijk hieronder ons assortiment en vergeet niet onze aanbiedingen te bekijken. Sportverzorging materialen kopen? Medisafe.nl
Lees meer

Verzorgingskoffer online

Bent u op zoek naar een verzorgingskoffer online? Dan bent u bij Medicsafe aan het juiste adres. Naast een professionele webshop beschikken wij ook over een fysieke winkel in Amsterdam. Bestel nu uw verzorgingskoffer online bij Medicsafe.nl.?
Lees meer

Verzorgingskoffer bestellen 1

Wilt u graag een verzorgingskoffer bestellen? Dan heten wij u welkom bij Medicsafe.nl, dé online specialist op het gebied van sportmedische verzorging. Wij beschikken over een ruim aanbod sportmedische middelen, waaronder verzorgingskoffers, welke allemaal online zijn te bestellen. Besluit nu uw verzorgingskoffer te bestellen bij Medicsafe. Gegarandeerd snel in huis!?
Lees meer

Sportverzorgingsmiddelen bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw sportverzorgingsmiddelen bestellen. Medicsafe is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met sportmedische verzorging en is de voornaamste webshop in haar soort. Bij Medicsafe bent u verzekerd van de meest hoogwaardige producten en een ruim assortiment. Wacht niet langer en besluit uw sportverzorgingsmiddelen te bestellen bij Medicsafe. Nu uw sportverzorgingsmiddelen bestellen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Sport medische groothandel

Medicsafe B.V. is de sport medische groothandel van Amsterdam en omstreken. Wij leveren door heel Nederland. Wij hebben de meeste artikelen op voorraad dus normaal gesproken de volgende dag in huis. De sport medische groothandel is makkelijk te bereiken per auto. Gratis parkeren. Kijk voor deze sport medische groothandel op www.medicsafe.nl
Lees meer

Verzorgingskoffer kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw verzorgingskoffer kopen. Medicsafe is gespecialiseerd op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een ruim assortiment. Wacht niet langer en besluit uw verzorgingskoffer te kopen bij Medicsafe. Nu uw verzorgingskoffer kopen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Cold pack bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw cold pack bestellen. Medicsafe is specialist op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een ruim aanbod. Wacht niet langer en besluit uw cold pack te bestellen bij Medicsafe, de beste in haar soort. Nu uw cold pack bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Biofreeze bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en voordelig uw Biofreeze bestellen. Medicsafe is dé voornaamste online leverancier van sportmedische middelen en materialen en beschikt zowel over een fysieke winkel in Amsterdam als over een webshop. Twijfel niet langer en besluit uw Biofreeze te bestellen bij Medicsafe. Nu uw Biofreeze bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Coldpack kopen

Wilt u een cold pack kopen? Dan bent u bij Medicsafe.nl aan het juiste adres. Medicsafe is gespecialiseerd in sportmedische materialen en beschikt over een ruim aanbod. Wacht daarom niet langer en besluit uw cold pack te kopen bij Medicsafe.?
Lees meer

Neusbeschermer kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw neusbeschermer kopen. Medicsafe is dé online professional als het gaat om sportmedische materialen en beschikt over een ruim assortiment. Wacht daarom niet langer en besluit uw neusbeschermer te kopen bij Medicsafe. Nu uw neusbeschermer kopen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Neusbeschermer bestellen 1

Wilt u een neusbeschermer bestellen? Dan bent u bij Medicsafe aan het juiste adres. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportmedische materialen en beschikt zowel over een fysieke winkel in Amsterdam als over een professionele webshop. Twijfel daarom niet langer en besluit uw neusbeschermer te bestellen bij Medicsafe, de professional in haar soort. Nu uw neusbeschermer bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Koelbox bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw koelbox bestellen. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportverzorging en beschikt over een ruim assortiment. Twijfel niet langer en besluit uw koelbox te bestellen. Nu uw koelbox bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Koelbox kopen

Wilt u graag een koelbox kopen? Dan bent u bij Medicsafe aan het juiste adres. Medicsafe is dé online professional op het gebied van sportverzorging en beschikt zowel over een fysieke winkel in Amsterdam als over een overzichtelijke webshop. Twijfel niet langer en besluit uw koelbox te kopen bij Medicsafe. Nu uw koelbox kopen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Fitband bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw fitband bestellen. Medicsafe is dé online professional op het gebied van sportverzorging en beschikt over een ruim assortiment. Wacht niet langer en besluit uw fitband te bestellen bij Medicsafe, de specialist in haar soort. Nu uw fitband bestellen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Reflex spray Nederland

Bent u op zoek naar Reflex spray uit Nederland? Dan bent u bij Medicsafe.nl aan het juiste adres. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een ruim aanbod. Twijfel niet langer en besluit uw Reflex spray uit Nederland te bestellen bij Medicsafe, de online deskundige in haar soort.?
Lees meer

Reflex spray online bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw Reflex spray online bestellen. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een ruim assortiment. Twijfel daarom niet langer en besluit uw Reflex spray online te bestellen bij Medicsafe, de online specialist in haar soort. Nu uw Reflex spray online bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Voetverzorging bestellen

Wilt u voetverzorging bestellen? Dan bent u bij Medicsafe aan het juiste adres. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportverzorging en medische materialen en beschikt over een ruim assortiment. Wacht niet langer en besluit uw voetverzorging te bestellen bij Medicsafe, de online specialist. Nu uw voetverzorging bestellen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Voetverzorging kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en voordelig uw voetverzorging kopen. Medicsafe is dé professional op het gebied van sportmedische middelen en beschikt zowel over een webshop als over een fysieke shop in Amsterdam. Twijfel niet langer en besluit uw voetverzorging te kopen bij Medicsafe, de specialist in haar soort. Nu uw voetverzorging kopen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer
  • RAPTOR

    NIEUW IN NEDERLAND

    Bekijk hier

  • Verhuur service

    Huur een massagetafel voor een dag of langer

    Bekijk hier

Onze merken

Compeed
Compeed
Chemodis
Chemodis
CureTape
CureTape
Fit-balsem
Fit-balsem
Fysio Holland
Fysio Holland
Hansaplast
Hansaplast

Wilt u mij wat vragen?

Neem dan nu contact met ons op

 

Bel ons: +31 20 610 4929
We zijn elke werkdag te bereiken van
08:30 tot 17:00 uur

Mail ons
We reageren op werkdagen binnen 24 uur

 Stuur een email

 

     Niet alleen online, ook een echte winkel

 

     14 dagen retourgarantie

 

     Meer dan 30 jaar ervaring