×

Tapes

TapesKeuze uit een uitgebreid assortiment tapes. Kinesiotape, curetape, leukotape en strappaltape.

Sporttape kopen 1

Medisafe is een groothandel op het gebied van sportverzorging en -preventie. Daarbij is de sporttape niet weg te denken. We handelen in verschillende sporttapes; leukotape, scantape, strappaltape, kinesiotape en MSP sporttape. Voor elke huid en iedere situatie een passende sporttape.
Lees meer

Kinesiologische tape 1

Steeds meer experts raken overtuigd van de werking van Kinesiologische ?tape, oftewel Medical taping. Een techniek overgewaaid uit Japan en alleen te gebruiken door professionals is niet meer weg te denken uit de huidige behandeling van (spier)blessures. Door Kinesiotape wordt de doorbloeding van het gekwetste gebied gestimuleerd en daardoor het herstelproces verbeterd.
Lees meer

Kinesiologische tape Curetape

Curetape is het bekendste merk wat betreft Medical taping. Curetape is niet meer weg te denken uit de huidige behandeling van blessures. Je ziet steeds vaker de gekleurde tape op het lichaam van sporters. Door de licht elastische tape op een professionele manier op het gekwetste gebied aan te brengen, vermindert de pijn en de zwelling direct en ondersteunt de Kinesiologische tape het natuurlijke herstelproces van het lichaam door een betere doorbloeding te creëeren.
Lees meer

Leukotape bestellen

Medisafe B.V. is een groothandel op het gebied van sportverzorging en -preventie. Daarbij is de Leukotape Classic niet weg te denken. Leukotape Classic is een betrouwbare en veel verkochte sporttape. De tape hecht goed aan de huid, is makkelijk in het gebruik en is van zeer goede kwaliteit. Niet voor niets wordt de Leukotape Classic het meest verkocht bij Medisafe B.V.
Lees meer

Curetape

Curetape is het bekendste merk wat betreft Medical taping. Curetape is niet meer weg te denken uit de huidige behandeling van (sport) blessures. Door de licht elastische tape op het gekwetste gebied aan te brengen, vermindert de pijn en de zwelling direct en ondersteunt de kinesiotape het natuurlijke herstelproces van het lichaam door een betere doorbloeding te stimuleren.
Lees meer

MSP SkinTAPE

Steeds meer experts raken overtuigd van de fantastische werking van Kinesiotape, oftewel Medical taping. Een techniek overgewaaid uit Japan en alleen te gebruiken door professionals is niet meer weg te denken uit de huidige behandeling van (spier)blessures. De MSP skinTAPE doet absoluut niet onder aan andere topmerken!
Lees meer

Curetape bestellen

Curetape bestellen? Binnen 24 uur in huis! Probeer nu de goedkopere maar net zo goede MSP Skintape! Curetape bestellen is nu heel makkelijk via onze vernieuwde webshop!
Lees meer

Underwrap

Underwrap is een flinterdunne onderlaag voor normale tape. Uitermate geschikt voor mensen met een erg gevoelige huid of mensen met een tape-allergie. Underwrap hebben we van het merk Mueller.
Lees meer

Cure Tape kopen

Cure tape is het bekendste merk wat betreft Kinesiotaping ofwel Medical taping. Cure tape is niet meer weg te denken uit de huidige behandeling van (sport) blessures.
Lees meer

Kinesiologische tape bestellen

Steeds meer professionals raken overtuigd van de werking van Medical taping. Een techniek overgewaaid uit Japan en alleen te gebruiken door professionals is niet meer weg te denken uit de huidige behandeling van (spier)blessures. Door Kinesiologische tape wordt de doorbloeding van het gekwetste gebied gestimuleerd en daardoor het natuurlijke herstelproces van het lichaam verbeterd.
Lees meer

Kinesiologische tape Curetape bestellen

Curetape is het bekendste merk wat betreft Medical taping. Curetape is niet meer weg te denken uit de huidige behandeling van (sport) blessures. Door de licht elastische tape op een professionele manier op het gekwetste gebied aan te brengen, wordt de pijn en de zwelling direct verminderd en ondersteunt de Kinesiologische tape? het natuurlijke herstelproces van het lichaam door een betere doorbloeding te creëeren.
Lees meer

msp skintape bestellen

Steeds meer experts raken overtuigd van de fantastische werking van Kinesiotape, oftewel Medical taping. Een techniek overgewaaid uit Japan en alleen te gebruiken door professionals is niet meer weg te denken uit de huidige behandeling van (spier)blessures. De MSP skinTAPE doet absoluut niet onder aan andere topmerken!
Lees meer

Underwrap bestellen

Underwrap bestellen? bij www.medisafe.nl. Voor 12 uur underwrap bestellen, de volgende dag in huis. Levering uit grote voorraad.
Lees meer

Underwrap Mueller

Underwrap Mueller is een zeer dunne bandage die onder de tape aangebracht kan worden. Dit is speciaal voor mensen die een tape allergie hebben of mensen met een gevoelige huid. We hebben de underwrap in vele verschillende kleuren.
Lees meer

Leukotape Classic

Medisafe B.V. is een groothandel op het gebied van sportverzorging en -preventie. Daarbij is de Leukotape Classic niet weg te denken. Leukotape Classic is een betrouwbare en veel verkochte sporttape. Leukotape Classic hecht goed aan de huid, is makkelijk in het gebruik en is van zeer goede kwaliteit. Niet voor niets wordt de Leukotape Classic het meest verkocht bij Medisafe B.V.
Lees meer

Cure Tape Punch

Cure Tape Punch te bestellen bij Medisafe B.V. via onze vernieuwde en overzichtelijke webshop. Cure Tape Punch het nieuwe cupe tape!
Lees meer

Cure Tape Punch bestellen

Cure Tape Punch bestellen? Dit kan bij Medisafe B.V. via onze vernieuwde en overzichtelijke webshop. Curetape punch bestellen is daarom nu nog makkelijker!
Lees meer

Medical taping

Medisafe biedt de keuze uit verschillende soorten medical taping. Kinesiotape, curetape en leukotape en strappaltape. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levertijden. Vandaag besteld, morgen in huis. Bekijk hieronder ons assortiment op het gebied van medical taping en accessoires.
Lees meer

Medical taping bestellen

Bij Medisafe kunt u gemakkelijk medical taping bestellen. Bekijk ons assortiment voor kinesiotape, curetape, leukotape en strappaltape. Vandaag besteld, morgen in huis. Voor meer informatie kunt u ons assortiment bekijken of u kunt contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen.
Lees meer

Cure tape

Cure tape wordt toegepast om de beweegbaarheid van spieren en gewrichten te bevorderen en om een goede bloeddoorstroming te realiseren. Cure tape is dus erg belangrijk in de behandeling van blessures. Medisafe heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van cure tape en kinesiologisch taping.
Lees meer

Medical tape

Medical tape vind u bij Medisafe. Scherpe prijzen en snelle levering van diverse soorten medical tape. U heeft keuze uit meerdere afmetingen en kleuren. Bekijk ons assortiment voor alle producten. Heeft u vragen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.
Lees meer

Medical tape bestellen

Ideaal voor het binden van gewrichten voor betere steun en een goede bloedtoevoer naar spieren. U kunt bij Medisafe gemakkelijk medical tape bestellen. Keuze uit diverse typen, afmetingen en kleuren. Voor meer informatie bekijk ons assortiment. Medical tape bestellen doet u bij Medisafe!
Lees meer

Cure tape bestellen

Bij Medisafe kunt u voordelig en eenvoudig cure tape bestellen. Taping vormt een belangrijk deel in het herstel van gewrichten. U kunt makkelijker bewegen en taping zorgt voor betere bloeddoorstroming. Wilt u cure tape bestellen? Bekijk ons assortiment voor cure tape en andere soorten tape.
Lees meer

Kinesiologische tape

Kinesiologische tape komt oorspronkelijk uit Japan. Het rekbare tape zorgt voor een goed herstel en beweegt comfortabel mee met de huid. Medisafe beschikt over een breed assortiment Kinesiologische tape. Bekijk ons assortiment voor meer informatie. Als u vandaag bestelt heeft u met morgen in huis.
Lees meer

Sport tape

Als sporter zijn blessures helaas niet uitgesloten. Met sport tape versneld het helingsproces en kunt u zich vrijer en soepeler bewegen. U kunt eenvoudig sport tape bestellen bij Medisafe. Bij bieden verschillende soorten en maten taping aan. Bekijk ons assortiment voor meer informatie.
Lees meer

Sporttape

Sporttape speelt een essentiële rol in het bieden van ondersteuning en versnellen van herstel van gewrichten en spieren. De sporttape uit ons assortiment biedt perfecte ondersteuning en comfort. U heeft keuze uit meerdere typen en verschillende kleuren. Bekijk ons assortiment.
Lees meer

Kinesiologisch taping

Kinesiologisch taping is een Japanse techniek waarbij het lichaam sneller herstelt. De tape is elastisch en rekbaar en zorgt voor drukvermindering op de plekken waar het zeer doet. Bestel Kinesiologisch taping bij Medisafe. U heeft keuze uit meerdere soorten taping en verschillende kleuren.
Lees meer

Medical taping kopen

U kunt medical taping kopen in onze webshop. U heeft keuze uit een ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Taping speelt een belangrijke rol in het snelle herstel van gewrichten en spieren en zorgt ervoor dat uw blessure niet verergert bij verkeerde bewegingen. Bekijk onze webshop voor meer informatie over medical taping kopen.
Lees meer

Medical tape kopen

Wilt u medical tape kopen? Onze webshop biedt een ruim en voordelig assortiment verschillende soorten taping. Indien op voorraad dan geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.
Lees meer

Sport tape bestellen

Sport tape bestellen doet u eenvoudig en goedkoop op Medisafe.nl. Onze webshop artikelen zijn extra laag geprijsd en snel thuis geleverd. Een must voor de professionele of amateur sporter die de gevolgen van blessures zo veel mogelijk wil inperken. Bekijk onze aanbiedingen voor extra voordeel bij sport tape bestellen.
Lees meer

Sporttape bestellen

Of u nog profsporter of amateursporter bent, iedereen loopt risico op blessures. Op onze webshop kunt u voordelig sporttape bestellen zodat u sneller herstelt en uw blessure niet onnodig verergert. Bekijk ons assortiment en vooral ook onze aanbiedingen. Sporttape bestellen doet u eenvoudig op Medisafe.nl! Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd!
Lees meer

Kinesiologische tape kopen

Voordelig en eenvoudig Kinesiologische tape kopen. Vandaag bezorg, morgen in huis! Medisafe.nl biedt ruime keuze en scherpe prijzen op verschillende soorten tape waaronder de Japanse Kinesiologische tape. Het elastische tape zorgt voor sneller herstel en blessurepreventie. Kinesiologische tape kopen doet u op Medisafe.nl!
Lees meer

Sport tape kopen

Sport tape kopen? Medisafe.nl is een online groothandel in verzorgingsartikelen. Wij bieden een ruim assortiment tegen een lage prijs. Wilt u eenvoudig, voordelig sport tape kopen wat na 1 dag geleverd wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Lees meer

Sporttape kopen

Sporttape kopen? Een ruim assortiment taping en sportverzorgingsartikelen. Op medisafe.nl kunt u voordelig en snel sporttape kopen. Ideaal voor herstel of preventie van sportblessures. Keuze uit verschillende kleuren en merken. Bekijk ons assortiment taping of sportverzorging voor meer informatie.
Lees meer

Curetape kopen

Curetape is elastische medische taping die ervoor zorgt dat u zich nog goed kunt bewegen, daarnaast biedt de curetape goede ondersteuning zodat het herstel van blessures bevorderd wordt. Wilt u curetape kopen dan kunt u dit eenvoudig in onze webshop bestellen.
Lees meer

Medical taping te koop

Medical taping te koop. Keuze uit verschillende taping inclusief kinesiotaping. Medisafe.nl heeft een uitgebreid assortiment medische artikelen waaronder medical taping. Bij ons bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel de taping die u nodig heeft. Bekijk ons assortiment voor productinformatie. U kunt ook onze showroom in Amsterdam bezoeken. Wij helpen en adviseren u graag.
Lees meer

Medical taping Amsterdam

Medical taping AmsterdamMedisafe is een groothandel / webwinkel met een breed assortiment verzorgingsmiddelen. Wij hebben een divers aanbod aan medical taping. Scherp geprijsd en snel thuisbezorgd. U kunt ook onze showroom in Amsterdam bezoeken, wij helpen u graag met een advies.
Lees meer

Kinesiologisch taping bestellen

Eenvoudig en voordelig Kinesiologisch taping bestellen? Medisafe.nl heeft een uitgebreid en scherp geprijsd aanbod aan diverse soorten taping waaronder de elastische Kinesiologisch taping. Dankzij het rekbare materiaal heeft u optimale ondersteuning. Bekijk hieronder ons assortiment. Medisafe.nl – Snel en goedkoop Kinesiologisch taping bestellen.
Lees meer

Kinesiologisch taping kopen

Kinesiologisch taping kopen? Medisafe.nl biedt de scherpste prijs. Voor diverse soorten taping kunt u terecht in onze webshop. Als u vandaag bestelt, wordt het morgen thuisbezorgd indien het voorradig is. Bekijk ons assortiment en onze aanbiedingen voor maximaal voordeel op verzorgingsproducten!?
Lees meer

Medical tape Amsterdam

Zocht u naar medical tape Amsterdam? Medisafe.nl is een webwinkel en groothandel voor alle soorten verzorgingsmateriaal. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Bekijk hieronder ons assortiment medical taping. U kunt deze artikelen eenvoudig bestellen in de webwinkel. U kunt ook onze showroom in Amsterdam bezoeken. Medical tape Amsterdam.
Lees meer

Crosstape

Bent u op zoek naar crosstape? Medisafe.nl is een online groothandel voor diverse medische artikelen. Bekijk ons assortiment taping in onze webshop. Onze crosstape is nu extra voordelig geprijsd. U kunt ook onze showroom bezoeken in Amsterdam, wij helpen u graag met advies.
Lees meer

Crosstape bestellen

Alle soorten medical tape online bestellen. Bent u op zoek naar kinesio-, cure- of crosstaping? Het assortiment taping is bij ons extra scherp geprijsd. U kunt eenvoudig crosstape bestellen in onze webwinkel. Bestelt u vandaag, dan wordt het morgen thuisbezorgd indien voorradig.
Lees meer

Cure tape Amsterdam

Zocht u: Cure tape Amsterdam? Medisafe, gevestigd in Amsterdam, heeft alles op het gebied van Medical taping. U kunt gerust onze showroom bezoeken, ook kunt u ervoor kiezen om eenvoudig de juiste tape in onze webwinkel te bestellen. Cure tape Amsterdam.
Lees meer

Kinesiologische tape online

Bent u op zoek naar Kinesiologische tape online? Dan bent u bij Medicsafe aan het juiste adres. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportmedische materialen en beschikt zowel over een professionele online webshop als over een fysieke winkel in Amsterdam. Bestel nu uw Kinesiologische tape online in onze webshop.
Lees meer

Curetape online

Bent u op zoek naar Curetape online? Dan bent u bij Medicsafe.nl aan het juiste adres. Medicsafe.nl is gespecialiseerd in sportmedische materialen en beschikt zowel over een professionele online webshop als een fysieke winkel in Amsterdam. Curetape is het bekendste kinesiotape en is niet meer weg te denken uit de wereld van de blessurebehandeling. Bestel nu uw Curetape bij Medicsafe.nl. Online bestellen is gegarandeerd snel in huis!?
Lees meer

Crosstape kopen

Wilt u eenvoudig en snel crosstape kopen? Dan heten wij u welkom bij Medicsafe.nl, de online deskundige op het gebied van sportmedische materialen. Medicsafe beschikt zowel over een professionele webshop als over een fysieke winkel in Amsterdam en bent u verzekerd van de meest hoogwaardige producten verkrijgbaar. Wacht niet langer en besluit uw crosstape te kopen bij Medicsafe, de deskundige in haar soort. Nu crosstape kopen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Curetape online bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw curetape online bestellen. Medicsafe is de voornaamste online leverancier op het gebied van sportmedische verzorging en beschikt over een ruim assortiment. Besluit nu uw curetape online te bestellen bij Medicsafe, dé professional in haar soort. Nu uw curetape online bestellen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Medical tape online kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw medical tape online kopen. Medicsafe is de voornaamste leverancier op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een breed assortiment. Wacht niet langer en besluit uw medical tape online te kopen bij Medicsafe, dé online deskundige in haar soort. Nu uw medical tape online kopen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Sportverzorging kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel sportverzorging kopen. Medicsafe is de online deskundige op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een ruim aanbod. Wacht niet langer en besluit uw sportverzorging te kopen bij Medicsafe, de online deskundige op het gebied van sportverzorging. Nu uw sportverzorging kopen? Gegarandeerd snel in huis.
Lees meer

Gatapex kopen

Gatapex kopen voor de juiste prijzen!? Gatapex kopen kan nu bij Medicsafe Amsterdam! Gatapex kinesiotape is een zeer hoogwaardige kinesiotape in vele kleuren. Gatapex kopen kan op onze webshop of kom langs in onze showroom.
Lees meer

Crosstape online kopen

Bij Medicsafe kunt u simpel en snel uw crosstape online kopen. Medicsafe is dé online leverancier op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een ruim assortiment. Wacht niet langer en besluit uw crosstape online te kopen bij Medicsafe, de online specialist. Nu uw crosstape online kopen? Gegarandeerd voordelig!?
Lees meer

Leukotape kopen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en voordelig uw Leukotape kopen. Medicsafe is dé online professional als het gaat om sportmedische materialen en heeft een ruim aanbod. Twijfel daarom niet langer en besluit uw Leukotape te kopen bij Medicsafe, de specialist in haar soort. Nu uw Leukotape kopen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Strappal tape kopen

Strappal tape is te koop bij Medicsafe B.V. Strappal tape is een hypo allergene en starre tape die zeer geschikt is om mee te sporten. U kunt de Strappal tape bij ons online bestellen, maar u kunt ook altijd langs komen in onze showroom in Amsterdam voor een deskundig advies.
Lees meer

Sporttapes kopen

Wilt u graag sporttapes kopen? Dan bent u van harte welkom bij Medicsafe, de voornaamste online leverancier van sportmedische materialen. Medicsafe beschikt over een zeer voordelig en breed assortiment. Twijfel daarom niet langer en besluit uw sporttapes te kopen bij Medicsafe, de professional in haar soort. Nu uw sporttapes kopen? Gegarandeerd voordelig!?
Lees meer

Sporttapes bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw sporttapes kopen. Medicsafe is een professionele leverancier van sportmedische producten en beschikt over zowel een fysieke winkel in Amsterdam als over een overzichtelijke webshop. Twijfel daarom niet langer en besluit uw sporttapes te bestellen bij Medicsafe, de specialist in haar soort. Nu uw sporttapes bestellen? Gegarandeerd voordelig.?
Lees meer

Strappal tape bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw Strappal tape bestellen. Medicsafe is dé voornaamste leverancier van sportmedische materialen en beschikt over een ruim assortiment. Twijfel daarom niet langer en besluit uw Strappal tape te bestellen bij Medicsafe, de professional in haar soort. Nu uw Strappal tape bestellen? Gegarandeerd voordelig!?
Lees meer

Medical tape online bestellen

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en voordelig uw Medical tape online bestellen. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportverzorging en medische materialen. Twijfel niet langer en besluit uw Medical tape online te bestellen bij Medicsafe, de online specialist op het gebied van medische materialen. Nu uw Medical tape online bestellen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer

Sport tape bestellen 1

Bij Medicsafe kunt u eenvoudig en snel uw sport tape bestellen. Medicsafe is dé online specialist op het gebied van sportmedische materialen en beschikt over een ruim assortiment. Twijfel daarom niet langer en besluit uw sport tape te bestellen bij Medicsafe. Nu uw sport tape bestellen? Gegarandeerd snel in huis.?
Lees meer
  • RAPTOR

    NIEUW IN NEDERLAND

    Bekijk hier

  • Verhuur service

    Huur een massagetafel voor een dag of langer

    Bekijk hier

Onze merken

Compeed
Compeed
Chemodis
Chemodis
CureTape
CureTape
Fit-balsem
Fit-balsem
Fysio Holland
Fysio Holland
Hansaplast
Hansaplast

Wilt u mij wat vragen?

Neem dan nu contact met ons op

 

Bel ons: +31 20 610 4929
We zijn elke werkdag te bereiken van
08:30 tot 17:00 uur

Mail ons
We reageren op werkdagen binnen 24 uur

 Stuur een email

 

     Niet alleen online, ook een echte winkel

 

     14 dagen retourgarantie

 

     Meer dan 30 jaar ervaring