×

PRIVACYVERKLARING MEDICSAFE

 

Medicsafe respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden zorgvuldig gebruikt om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Medicsafe zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen of verkopen, alleen indien dit nodig is om de bestelling goed te laten verlopen.

 

Medicsafe zal eventueel alleen de verzamelde gegevens gebruiken:

 

 • Medicsafe heeft uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u te informeren over het verloop van de bestelling.

 

 • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren over de ontwikkeling van Medicsafe en de producten die zij verkoopt. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@medicsafe.nl

 

 • Medicsafe zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. De werknemers van Medicsafe en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Medicsafe zal altijd vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Wij willen u natuurlijk graag als klant behouden.

Mocht u vragen hebben over onze privacy verklaring dan kunt u een mail sturen naar info@medicsafe.nl of direct contact opnemen met onze klantenservice.

 • RAPTOR

  NIEUW IN NEDERLAND

  Bekijk hier

 • Verhuur service

  Huur een massagetafel voor een dag of langer

  Bekijk hier

Onze merken

Compeed
Compeed
Chemodis
Chemodis
CureTape
CureTape
Fit-balsem
Fit-balsem
Fysio Holland
Fysio Holland
Hansaplast
Hansaplast

Wilt u mij wat vragen?

Neem dan nu contact met ons op

 

Bel ons: +31 20 610 4929
We zijn elke werkdag te bereiken van
08:30 tot 17:00 uur

Mail ons
We reageren op werkdagen binnen 24 uur

 Stuur een email

 

     Niet alleen online, ook een echte winkel

 

     14 dagen retourgarantie

 

     Meer dan 30 jaar ervaring